Svenneskräp

Svenneskrap_omslag

Möt stadsdel 3.
Möt skyskrapor, våld, smuts och neon.
Möt de hemlösa, hororna, bergsbarnen, transvestiterna och alla andra trasiga gatufilosofer. De är Svenneskräp, och kommer aldrig att bli något annat.

Det här är vad som händer när Sverige ger upp. Svenneskräp är historien som får din mamma att börja gråta och din lillebror att vilja slåss.

TESTA HÄR OM DU ÄR SVENNESKRÄPKristoffer CrasKristoffer Cras romandebut är en hårt slående mix av Sökarna, The Streets, sena nätter och en stökig uppväxt.

KRISTOFFER CRAS (född 1982) är uppvuxen i Solna och har tidigare varit redaktör för klubbguiden Djungeltrumman.se. Han har medverkat i boken Otystnad om Göteborgs musikliv samt arbetat med manusutveckling för en rad produktionsbolag. I augusti 2013 ger Cras ut sin andra roman, Falafelrulle, en fantasieggande historia om vikten av att våga följa sina drömmar och tro på kärleken.

Mixen av prosa och illustration är nyskapande, men formen flera tusen år gammal: en klassisk tragedi som skildrar en lång helvetisk dag från gryning till gryning.”
Café

”Det är Cras förmåga att skapa en trovärdig, mänsklig karaktär som gör den till något annat än en grabbig splatterroman. […] Helt klart en spännande historia som berättas på ett nästan filmiskt vis.”
Rocky

Cras debutroman är ett hårt slag i magen som berör.
Kulturdelen