Den sjunde natten

Av Alina Reyes

Under sju nätter träffar en kvinna sin älskare på ett hotellrum. För varje natt inför älskaren nya regler som de måste följa i sina erotiska lekar. Kvinnan, som är berättelsens jag, skildrar sina känslor, sina förberedelser och sin förväntan inför varje nytt möte. Hon återger också detaljerat det gränsöverskridande sexuella umgänget i alla dess delar och nyanser. Den erotiska spänningen stiger inför den sista, sjunde natten när allt ska nå sin kulmen och parets innersta och mest förbjudna önskningar ska gå i uppfyllelse.

Denna utgåva av Den sjunde natten ingår i en serie med erotiska klassiker utgivna av Xstory.

ALINA REYES  är fransyska och gjorde med sin debutroman Slaktaren enorm succé bland såväl kritiker som läsare. Boken som är översatt till flera olika språk har idag fått status som erotisk klassiker. Reyes är en mästare på att med små medel och stor sensualitet bygga upp en stark erotisk laddning.

 

”Kortromanen Slaktaren av franska Alina Reyes är en studie i sanslös erotik och ett metaforernas mästerverk. […] Jag skulle vilja påstå att Slaktaren först och främst är en triumf över språkets begränsningar.”

– Marianne Jeffmar, Svenska Dagbladet

 

Slaktaren […] en utsökt avklädd erotisk historia.”

– Marita Johansen, Nerikes Allehanda

Utgiven: 10-09-2012 Orginaltitel: Sept Nuits