Förbjudna lekar

Av Cleo Cordell

Tvillingarna Sidonie och Francis växer upp i 1860-talets England, moderlösa och med en far som sällan är hemma. Det isolerade livet på landet bjuder inte på många förströelser och de har bara varandra att ty sig till. De band som förenar syskonen är så starka att de inte tycks ha känslor till övers för andra.

Deras far inser så småningom faran i detta och för att vidga ungdomarnas vyer skickar han iväg dem på en rundresa i Europa. När den karismatiske greve Constantin och hans vackra skyddsling Razvania gör entré i tvillingarnas liv, öppnar sig nya världar för dem, fyllda av njutningar, sensualism och erotik.

Ur boken

”Sidonie lutade sig tillbaka mot stenmuren och såg ut över den tillfrusna sjön. I det gamla slottet på andra sidan väntade hennes tvillingbror Francis. Var det dags för honom att lämna plats för en annan man nu? Darrande av förväntan mötte hon Constantins blick och såg snöflingorna gnistra i hans svarta hår. Han knäppte upp hennes päls och snart kände hon hans varma, förfarna händer mot sin nakna hud.”

Förbjudna lekar ingår i Xstorys ”rosa serie”.

Utgiven: 01-05-2008 Översättning: Britt-Marie Thieme, Solveig Rasmussen