Origami – Vik din egen trädgård

Av Ioana Stoian

Här behövs inga gröna fingrar! Nu kan du skapa din egen drömträdgård fylld av blomstrande växter, söta djur och surriga insekter bara med hjälp av papper i olika mönster.
I Origami – Vik din egen trädgård finns 40 charmiga origamiprojekt – allt från underbara blommor och blad och rara trädgårdsbesökare till sådant man kan behöva i sin egen trädgård – som garanterat kommer att inspirera dig att börja vika.
Origami är både roligt och lättillgängligt, och en perfekt hobby att utöva tillsammans med andra. Boken passar såväl nybörjare som mer vana pysslare, och alla åldrar. Varje finurligt designat projekt har en tydlig steg-för-steg-guide och är märkt med svårighetsgrad.
Lär dig att vika traditionella former som fåglar och fjärilar eller prova några av bokens gulliga, moderna projekt, som den tama kaninen eller den lilla nyckelpigan. Du får också 20 ark origamipapper så att du kan komma igång direkt.

IOANA STOIAN är en brittisk konstnär med stor passion för papper. Hennes kärlek till hantverk och handarbete ledde henne till Japan, där hon upptäckte origamins värld.

Utgiven: 03-03-2016 Översättning: Catharina Andersson