Planera ditt drömbröllop – med Johanna Kajson

Av Johanna Kajson

Fler och fler brudpar söker ett sätt att skapa just sitt drömbröllop, med en personlig touch. Att boka ett möte med en bröllopskoordinator är ett sätt, men kanske inte något alla kan unna sig. Många söker också inspiration i magasin, böcker, bloggar och filmer. I den här boken finns allt i ett – en inspirerande guide till drömbröllopet, med extra allt!

Planera ditt drömbröllop är indelad i sju steg på resan mot er bröllopsdag, och går igenom vad som bör göras när. Varje kapitel är fyllt med information, idéer, tips och inspirerande bilder för att hjälpa er att hitta rätt i bröllopsdjungeln. Boken är med andra ord tänkt som en superguide som erbjuder exakt lika mycket hjälp och tips som om man bokat en personlig bröllopskonsultation – en alldeles egen bröllopskoordinator!

”Boken är enastående vacker med sina många inspirationsfotografier. Positivt är den bärande tanken att det ska vara en glädjefylld dag som ska vara personligt utformad efter de båda som ska gifta sig. Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson inspirerar och underlättar för alla i giftastankar och de som ska hjälpa till.”

Erika Storme Martinger, BTJ

 

Utgiven: 17-08-2017