Utgiven: Maj 2018

Omslag: Shu-Chin Hysing

Översättning: Shu-Chin Hysing

Band: Kartonnage

Format: 210 x 220 mm

Omfång: 224 sidor

ISBN: 978-91-7779-214-7

101 saker för barn att göra ute

Dawn Isaac

Nu är det dags att du slutar stirra på den där skärmen och prövar snäckrace, gräver en fångstgrop, spelar människokrocket, blandar trolldrycker, flätar fågelbon, skriver namn på pumpor, går på björnjakt, viker pinnstjärnor, bygger snölyktor, och 92 andra helt fantastiska saker som helt enkelt inte får plats att skriva om här.

Den här boken är till för att du ska sluta klaga över att ”det inte finns något att göra ute”. För vet du vad? Det finns det. Faktiskt finns det minst 101 saker att göra.

101 saker för barn att göra ute är sprängfylld med lekar, projekt, pyssel, experiment och trädgårdsarbete som kommer att få dig att vilja rusa ut!

Boken innehåller mängder av idéer för alla säsonger, både snabba tiominutersaktiviteter och roliga heldagar. Alla aktiviteter är lätta att utföra och är illustrerade med bilder och tydliga instruktioner, så du kan inte misslyckas.

 

Dawn Isaac är trädgårdsarkitekt och mamma till tre små barn. Hon har vunnit flera priser och tillbringar tiden med att komma på nya sätt att övertyga sina barn om att gå ut, en målsättning som hon har berättat om på sin populära blogg littlegreenfingers.typepad.com. Dawn är också trädgårdsexpert på BBC och skriver artiklar om trädgårdsdesign och barn för flera engelska tidningar.