Utgiven: Augusti 2010

Översättning: Catharina Andersson

Band: Kartonnage

Format: 190 x 246 mm

Omfång: 144 sidor

ISBN: 978-91-86289-25-6

25 små gulliga amigurumidjur

Annie Obaachan

Virktrenden från Japan fortsätter att locka nya utövare världen över. De små amigurumifigurerna dyker upp överallt: hemma och på jobbet, i skolan och affären, på väskor och nyckelringar, i parken och på bussen. Virktekniken är hur enkel som helst och de små djuren blir oemotståndligt söta!

Annie Obaachan har nu samlat nya och originella virkprojekt inspirerade av de allra gulligaste djuren. Här hittar du allt ifrån dina älsklingshusdjur som hundvalpar och kattungar till havsdjur som Herr Bläckfisk och djungelfavoriter som Busapan och de bedårande björnarna Sur och Surare.

Boken innehåller grundläggande tekniker för att skapa dina egna djur, steg-för-steg-fotografier och anvisningar för 25 fantasifulla amigurumidjur – perfekta presenter till dina vänner och din familj. Med instruktioner som är lätta att följa, tydliga exempel och allt annat du behöver veta för att börja virka dina egna små gulliga djur har det aldrig förr varit så roligt och så enkelt att virka. Köp boken och börja på en gång!