Utgiven: September 2015

Omslag: Sofia Scheutz

Uppläsare: Anna Maria Käll

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 135 x 210 mm

Omfång: ca 300 sidor

ISBN: 978-91-7461-410-7

Pocket: 978-91-7461-561-6

Ljudbok: 978-91-7461-476-3

E-bok: 978-91-7461-460-2

Av skuggor märkt

Marianne Cedervall

Efter att hennes sjuke man gått bort ser Anki Karlsson fram emot att börja ett nytt liv. Äntligen ska hon ta upp sitt ungdomsintresse, ridningen. Hon lämnar Stockholm, köper två islandshästar och flyttar till den lilla gotländska socknen Mullvalds. Där ska hon rida ut i den vackra naturen och njuta av ett behagligt pensionärsliv.

Men hon hinner knappt packa upp förrän bilden av idyllen spricker. Någon vandaliserar kyrkan och altarduken lämnas blodig. Kort därpå ligger en främmande häst förgiftad i Ankis stall. När dessutom ett likfynd hittas i hennes trädgård kastas misstankarna mot henne. Tillsammans med den pensionerade och till en början inte så välvillige kommissarien Tryggve gör Anki allt för att ta reda på vem det är som stör friden i Mullvalds.

Av skuggor märkt är den första delen i Marianne Cedervalls deckarserie om Anki Karlsson.

Läsarröster om tidigare böcker:

”Marianne Cedervall är fantastisk. Hon skriver så otroligt bra och man läser i rasande fart. Har läst alla tre böckerna och väntar med spänning på nästa; jag älskar Mirjam och Hervor.”

”Det går inte att sluta, man sträckläser, vill inte att boken ska ta slut, jag säger bara, vill ni läsa något med medkänsla och spänning läs denna.”

”Roliga, spännande, wow – jag skulle vilja vara där. Fortsätt skriv, Marianne!”

Fler böcker av Marianne Cedervall