Utgiven: Januari 2015

Omslag: Emma Graves

Översättning: Moa-Lisa Björk

Uppläsare: Marie Richardson

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 135 x 210 mm

Omfång: 363 sidor

ISBN: 978-91-7461-338-4

Pocket: 978-91-7461-425-1

Ljudbok: 978-91-7461-391-9

E-bok: 978-91-7461-367-4

Allt att förlora

Sabine Durrant

Gaby Mortimer tycks ha allt. Hon är en framgångsrik tv-personlighet, bor i ett stort och fint hus, har en underbar liten dotter och är gift med en förmögen affärsman.

Tidigt på morgonen en dag när hon är ute på sin vanliga löprunda hittar hon en död kropp – en vacker ung flicka, inte olik henne själv.

Allt förändras när Gaby blir häktad, misstänkt för mord. Hon har aldrig träffat den mördade flickan, men ändå finner man komprometterande spår och kopplingar i hennes hem och förehavanden.

Gaby släpps mot borgen, men jagas nu av journalister. Hon är ju rikskändis och tabloiderna är brutala. Och till råga på allt befinner sig hennes man – som hon har glidit ifrån på sistone – utomlands. Han tycks ständigt vara borta, upptagen i telefon och allmänt ointresserad.

Gabys liv faller i spillror. Arbete, vänner, grannar, äktenskap – hela tillvaron rämnar, och hennes enda stöd kommer från en frilansjournalist som vill rentvå Gabys namn i utbyte mot en exklusiv intervju.

Allt att förlora är en mardrömslik skildring av hur en framgångsrik kvinnas privatliv, karriär och samhällsställning slås sönder av en tillfällighet, med media som påskyndare. Upplösningen kommer som en fruktansvärd, chockerande och otrolig överraskning.

”Denna psykologiska thriller rekommenderas till alla som älskade Gone Girl.” Booklist

Fler böcker av Sabine Durrant