Utgiven: Januari 2016

Översättning: Erik Nisser

Band: Mjukband med flikar

Format: 125 x 175 mm

Omfång: ca 160 sidor

ISBN: 978-91-7461-478-7

Boken som får dig att känna dig vacker

Jessamy Hibberd och Jo Usmar

Har du ledsnat på din inre kritiker – den där rösten som jämt och ständigt talar om för dig att du är för tjock, har för sned näsa eller för många fräknar? Bra, för det din kritiker förmedlar är bara tankar, inte någon sanning. Det är inte ditt utseende som ska förändras, i stället kan du lära dig att välja bort de tankar som inte tillför något, som bara får dig att må dåligt.

Genom att bli medvetna om hur vi beter oss och varför, får vi en nyckel till våra tankar och kan därmed påverka hur vi förhåller oss till saker och ting.

Boken innehåller bland annat övningar och strategier för att:

  • sätta stopp för destruktiva beteenden
  • se dig själv i ett annat ljus
  • förstärka din självkänsla
  • sluta jämföra dig med andra
  • hitta ett balanserat förhållande till mat

    Boken som får dig att känna dig vacker ingår i en serie där författarna utifrån den senaste KBT-forskningen ger dig väl beprövade verktyg för att åstadkomma positiva förändringar. Böckerna hjälper dig att förstå varför du tänker, känner och beter dig som du gör och hur du kan bryta invanda mönster. Övriga titlar i serien är: Boken som gör dig lugn, Boken som ger dig bättre sömn, Boken som ger dig självförtroende, Boken som gör dig lyckligare och Boken som lär dig mindfulness.