Utgiven: Oktober 2014

Översättning: Erik Nisser

Band: Mjukband med flikar

Format: 125 x 175 mm

Omfång: 160 sidor

ISBN: 978-91-7461-288-2

Boken som ger dig självförtroende

Jessamy Hibberd och Jo Usmar

Om din inre röst ständigt konstaterar att inget av det du gör är vatten värt, är det hög tid att säga åt den att hålla tyst!

Att känna sig självsäker och trygg i sig själv har stor betydelse för många aspekter i våra liv. Det hjälper oss inte bara att våga prova nya saker, fatta beslut och klara oss på egen hand, utan också att lättare hantera stress, svåra känslor och vardagsproblem.

Alla lider vi då och då av dåligt självförtroende. Det är naturligt. Men när vår brist på självförtroende och självkänsla hindrar oss från att göra det vi vill och uppnå de mål vi har satt upp, är det dags att göra någonting åt det.

Boken innehåller bland annat strategier för att:

  • utmana och reducera din inre kritiker
  • sluta jämföra dig med andra
  • göra ditt kroppsspråk mer självsäkert
  • gå utanför din trygghetszon

Boken som ger dig självförtroende ingår i en serie där författarna utifrån den senaste KBT-forskningen ger dig väl beprövade verktyg för att åstadkomma positiva förändringar. Böckerna hjälper dig att förstå varför du tänker, känner och beter dig som du gör och hur du kan bryta invanda mönster. Övriga titlar i serien är: Boken som gör dig lugn, Boken som gör dig lyckligare och Boken som ger dig bättre sömn.