Utgiven: Maj 2022

Omslag: Emma Graves

Uppläsare: Thomas Hanzon; Anja Lundqvist

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 135 x 210 mm

Omfång: ca 350 sidor

ISBN: 978-91-8018-411-3

Ljudbok: 978-91-8019-583-6

E-bok: 978-91-8018-428-1

Dejta aldrig på en onsdag

Dag Öhrlund, Cornelia Södergren

Michaela är gynekolog, skild och har två barn. Christopher är skild, har två barn och är Stockholms hetaste modefotograf. Han är sedan åratal hemligt kär i vännen Michaela men har inte märkt något intresse från hennes sida.

När Michaela skriver till honom att hon är less på ensamheten och ska börja nätdejta, ger även Christopher sig in i dejtingdjungeln.

Karusellen av oförglömliga, ofta dråpliga och smått galna dejtingäventyr drar igång samtidigt som de två vännerna skriver till varandra och berättar vad de är med om. Men inte allt, för vem vågar vara helt ärlig om sina misslyckanden, tillkortakommanden och vad de egentligen känner?

De på dejtingsidan ofta fördelaktiga, perfekt framställda profilerna kan dölja allt från stalkers, psykopater och nymfomaner till djupt religiösa modersbundna veganer, oskulder, världsfrånvända tantriska shamaner och naturälskande fågelskådare.

Vem är egentligen den sexiga, men samtidigt oskuldfulla Anja? Har drömmannen Alexander något att dölja? Är han som kallar sig Yogamannen lika upplyst som han vill framstå och vem är den mystiska äldre damen som ansluter sig till Christopher och hans dejt?

Medan Christopher undrar om Michaela någonsin ska börja se honom som något annat än en vän, funderar Michaela på att ge upp och kanske gå i kloster istället.

”Men kärleken finns någonstans därute, det gäller bara att ha tålamod”, säger Anna-Lena, Michaelas vän som träffade sin man på den sjuttionde dejten.

Dejta aldrig på en onsdag är en mycket humoristisk feelgood om de mest aktuella ämnena som finns – dejting och relationer, både på nätet och i verkligheten.

 

 

Fler böcker av Dag Öhrlund eller Cornelia Södergren