Din guide till ett bättre sexliv

Nästan alla vuxna människor drömmer om ett underbart sexliv, men för många förblir det också bara en dröm. Att hålla glöden vid liv under flera år tillsammans eller att känna sig passionerad mitt i vardagen är inte alltid det lättaste.

Den här boken erbjuder råd och hjälp på vägen för att kärleken och lusten ska växa sig stark och livskraftig. Det handlar om både praktiska tips i sängen och grundläggande förutsättningar för ett bra förhållande.

Din guide till ett bättre sexliv är den ultimata läsningen för honom, för henne och för er båda – helt enkelt den bästa bok som man kan ha på nattduksbordet.

Ur förordet:

Sex kan vara en mycket angenäm upplevelse. Här finns möjligheten till såväl fysisk tillfredsställelse som sensuell njutning, och också ett unikt sätt för två människor att komma samman och förenas till ett. Många par betraktar sex som det mest intima uttrycket för deras kärlek till varandra. Det är den akt som gör deras förhållande speciellt.

Detta betyder dock inte att man vet hur man ska älska någon, bara för att man är förälskad. Ett bra sexliv, som tillfredsställer båda parter, kräver att man lägger ner tid, möda och framför allt engagemang. Man behöver vara kärleksfull, öppen och äventyrlig.

Den här boken har skrivits för att hjälpa dig och din partner att njuta av bättre sex, och då inte bara för stunden utan också under resten av era liv tillsammans.