Utgiven: April 2023

Omslag: Sabrine Brandt; Lene Gammelgaard

Översättning: Catharina Andersson

Band: Inbunden

Format: 168 x 240 mm

Omfång: 160 sidor

ISBN: 978-91-8018-596-7

Fermentering

Syra egen kraut, kimchi och kombucha

Shane Peterson; Søren Ejlersen; Ditte Ingemann

Mjölksyrade grönsaker är en trend inom matlagning som verkar vara här för att stanna. Och att fermentera själv är ingen konst, framförallt inte när du har denna bok till hjälp. I Fermentering hittar du 35 recept på fermenterade grönsaker och frukter. Du guidas genom alla steg så att du kan göra klassisk surkål, stark kimchi, läskande kombucha och mycket mer. Låt dig inspireras av denna urgamla konserveringsmetod, fyll hyllorna i skafferiet och låt tiden verka. Resultatet blir en näringsrik och stärkande smaksensation.

SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering.

SØREN EJLERSEN är en av grundarna till årstiderna.com.

DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptutvecklare. Hon har en examen i näringslära och driver instagramkontot @ditsen med över 170 000 följare.