Utgiven: Maj 2008

Översättning: Solveig Rasmussen

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 130 x 210 mm

Omfång: 207 sidor

ISBN: 978-91-85683-11-6

Förbjudna lekar

Cleo Cordell

Tvillingarna Sidonie och Francis växer upp i 1860-talets England, moderlösa och med en far som sällan är hemma. Det isolerade livet på landet bjuder inte på många förströelser och de har bara varandra att ty sig till. De band som förenar syskonen är så starka att de inte tycks ha känslor till övers för andra.

Deras far inser så småningom faran i detta och för att vidga ungdomarnas vyer skickar han iväg dem på en rundresa i Europa. När den karismatiske greve Constantin och hans vackra skyddsling Razvania gör entré i tvillingarnas liv, öppnar sig nya världar för dem, fyllda av njutningar, sensualism och erotik.

Ur boken

Hans hand flyttade sig uppåt längs hennes ben, och Sidonie ryste till när hon kände de kalla fingrarna mot sitt nakna lår. Hon kunde knappt tro att det var sant, att det hon hade väntat på så länge äntligen skulle hända. Constantin var som förbytt, lika vild och oförutsägbar som landskapet de färdades genom. Det var en sida av hans personlighet som hon inte hade stiftat bekantskap med tidigare, och upptäckten eggade henne så att hon glömde både tid och rum.

Förbjudna lekar ingår i Xstorys ”rosa serie”.