Utgiven: Januari 2012

Omslag: Niklas Lindblad

Översättning: Erik Nisser

Band: Kartonnage

Format: 155 x 226 mm

Omfång: 284 sidor

ISBN: 978-91-7461-062-8

Gå ner i vikt med mindfulness

Finn din inre balans

Thich Nhat Hanh

Att gå ner i vikt handlar om mer än att bara följa en diet. Många av oss har försökt äta mindre och bättre, börja motionera och hitta en ny livsstil utan att lyckas.

Det är inte ovanligt att man upplever sig vara fast i en ond cirkel där det dåliga samvetet över att inte göra tillräckligt paradoxalt nog bidrar till att man gör ännu mindre. Man klandrar sig själv för vad man har ätit och att man inte rört på sig tillräckligt. Men det är svårt att hinna med att laga nyttig mat och att orka komma igång med träningsprogrammet. Det är lätt att fastna i det förgångna och vara oförmögen att leva i nuet – när det är i nuet som vi faktiskt har en möjlighet att förändra våra liv.

I Gå ner i vikt med mindfulness visar den vietnamesiske zenmästaren Thich Nhat Hanh, tillsammans med nutritionisten Lilian Cheung, hur vi ska lyckas med att gå ner i vikt och skapa en bestående förändring. Boken ger de redskap som behövs för att sätta upp och nå personliga mål. Den innehåller en näringsguide och underlag för att göra en planering för ett mer medvetet liv – både för kropp och själ.

Hitta fram till ett lugnare liv och ett enklare sätt att gå ner i vikt med hjälp av mindfulness.