Utgiven: Mars 2017

Omslag: Emma Graves

Uppläsare: Anna Maria Käll

Band: Pocket

Format: 110 x 178 mm

Omfång: 427 sidor

Pocket: 978-91-7461-706-1

Ljudbok: 978-91-7461-790-0

Här och nu

Eva Ludvigsen

När trettiofemårsdagen närmar sig och advokaten Ingrid fortfarande inte hittat mannen i sitt liv, bestämmer hon sig för att vidga vyerna och bege sig utomlands. Framför allt ska hon försöka leva ”här och nu” och ”ge sig hän”, inte hålla tillbaka känslorna i rädsla för att än en gång bli sårad.

Efter en tids kringresande hamnar hon på en hästgård i Montana. På granngården bor Nate, vars inre frusits till is sedan hans ungdomskärlek tackat nej till hans frieri. Men den sprudlande svenskan, som inte bara är en stjärna på fotbollsplanen utan också mer än gärna gör honom sällskap på ridturerna, får honom snart att tina. Han har bara glömt hur man söker kontakt.

Det som börjar som en trevande vänskap utvecklar sig till en riktig kärlekssaga. I alla fall tills det förflutna kommer ikapp och missförstånden läggs på hög. Först när livet ställs på sin spets strider de för sin kärlek – mot alla odds.

”Jag skrattar, jag gråter och skrattar en sväng till. Nickar gillande åt formuleringar och liknelser som är klockrena och unika”
Good Reads

”Eva Ludvigsen är en driven författare […] och hon har en förmåga att skriva trovärdiga repliker.”
Dast Magazine

”En hjärtevärmande roman […] Boken tog andra vägar mot vad jag först trodde att den skulle göra.”
Bims blogg

”en otroligt fin och berörande berättelse. Boken träffade mig rätt i hjärtat helt enkelt och där kommer den att stanna kvar länge.”
Vargnatts bokhylla