Utgiven: Oktober 2008

Band: Mjukband

Format: 155 x 228 mm

Omfång: 144 sidor

ISBN: 978-91-85476-84-8

IQ-test i färg

Jola Sigmond

Har du alltid trott att IQ-test är för svåra? Eller är det tvärtom så att du inte tycker att de är tillräckligt omväxlande och utmanande? Vilket svaret än blir så är det här boken för dig!

Med innovativ användning av färg och form skapar Sveriges IQ-mästare, Jola Sigmond, intelligensprövande gåtor som är både underhållande och stimulerande. Det handlar om klurigheter som hjälper dig att hitta nya sätt att tänka och att tackla olika problem.

Vissa frågor är lätta medan andra är lite knepigare, men alla är roliga. Och bland de färgglada ledtrådarna döljer sig det enkla bakom det svåra och tvärtom.

Boken är dessutom uppdelad i kapitel med korta inledande texter som ger ett vidare perspektiv till de olika momenten, och som underlättar både förståelse och tillämpning.

Glöm prov där logiska serier upprepas sida upp och sida ner utan variation och där tredimensionella figurer är hämtade från skolans svartvita matematikböcker. Här hittar du intressanta problem som du kan lösa i din egen takt. Låt varje dag bli en ny utmaning med IQ-test i färg!