Utgiven: Juni 2022

Omslag: Emma Graves

Översättning: Erik Nisser

Uppläsare: Gabriella Boris

Band: Häftad

Format: 135 x 210 mm

Omfång: ca 200 sidor

ISBN: 978-91-8018-414-4

Ljudbok: 978-91-8019-823-3

Jagade

Inga Svartdal 5

Torill Thorup

Problemen tycks hopa sig för Inga Svartdal. Efter att ha tvingats se sitt livs kärlek Martin giftas bort med Gudrun, hennes egen styvdotter, känner Inga det som om hennes hjärta aldrig kommer att bli helt igen. Och när hon skyndsamt tillkallas för att närvara vid svägerskan Sørines förlossning går allt alldeles fel …

Hemma på gården Gaupås fortsätter tillvaron inte mindre dramatiskt – Sigrid och Gudruns mormor dyker oväntat upp med information om deras mammas förflutna, en mördare går lös i distriktet, och som om inte det vore nog brinner ett av uthusen ner, vilket får Inga att undra om Gudruns hat mot henne fått styvdottern att överskrida alla gränser. Och så uppdagas det att den nygifta Gudrun är gravid. Men vem är egentligen fadern…?

De tolv böckerna om Inga Svartdal följer henne genom livet – ett dramatiskt sådant, präglat av ett tvångsäktenskap fyllt av hat och svek, en gammal infekterad släktfejd och smutsiga hemligheter. Men parallellt med sorger och förödmjukelser får Inga också uppleva himlastormande, förbjuden kärlek och begär.