Utgiven: Januari 2019

Omslag: Emma Graves

Översättning: Mia Gahne

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 135 x 210 mm

Omfång: ca 400 sidor

ISBN: 978-91-7779-734-0

E-bok: 978-91-7779-796-8

Kära pappa

Giselle Green

Allt Nate, Adam och Jenna vill är att hitta kärleken. Men går det, när det som håller dem samman bygger på en lögn?

Nate är 27 år gammal och krigskorrespondent. Han lider av posttraumatiskt stressyndrom och har svårt att ta sig utanför dörren. Hans sociala liv är nere på noll, och nu hänger även jobbet på en skör tråd.
Adam är nio år gammal och har det tufft både hemma och i skolan. Han bestämmer sig för att leta upp sin pappa och skriver ett brev till honom. Men brevet hamnar hos Nate.
Jenna är Adams lärare. Hon vill inget hellre än att hjälpa sin elev, samtidigt som hon – efter att ha fått hjärtat krossat ännu en gång av ännu en otrogen pojkvän – bestämmer sig för att flytta utomlands och satsa på en helt annan karriär. Då träffar hon Nate.

Med fin och lätt hand flätas tre separata människoöden samman i en ömsom bräcklig, ömsom stark väv. Giselle Green bjuder läsaren på skratt, romantik, vänskap och hjärtesorg, men tar även upp allvarligare ämnen som mobbning och psykisk ohälsa.

Kära pappa är en romantisk berättelse à la Sömnlös i Seattle om att hitta kärleken oavsett vem man är, hur man mår eller hur gammal man är.

Boken nominerades 2017 till Romantic Novel of the Year av brittiska Romantic Novelist’s Association.

Fler böcker av Giselle Green