Utgiven: Oktober 2011

Översättning: Lena Kamhed

Band: Mjukband

Format: 152 x 229 mm

Omfång: 240 sidor

ISBN: 978-91-86289-52-2

Kreativitetskalendern

365 sätt att förändra ditt liv

Noah Scalin

Idén om ett kreativt projekt om dagen är enkel, men också utmanande: Välj ett tema eller en tanke att ha som grund. Bygg sedan vidare genom att skapa något nytt varje dag med det du valt som utgångspunkt. Författaren till Kreativitetskalendern valde till exempel att göra 365 projekt utifrån dödskallar.

Men den här boken kan du rivstarta ett nytt kreativt år! Förändra ditt liv genom att få inspiration att hitta på egna projekt. Dessutom finns gott om plats att själv skissa, anteckna och klottra ner idéer. Lär dig att välja en bra startpunkt för just din grej och dokumentera sedan ditt arbete. Lär och inspireras av konstnärer som jobbat efter samma idé och se vad de lyckats åstadkomma, och hitta också rätt bland olika material och tekniker som du kan använda dig av för dina egna projekt.

Med Kreativitetskalendern – 365 sätt att förändra ditt liv kan du bli peppad att komma igång med nya utmaningar. Låt dig inspireras, kavla upp ärmarna och se hur du kan förändra ditt liv genom att skapa något varje dag. Och kom ihåg att den enda regeln som finns, är att det inte finns några regler!