Utgiven: Mars 2017

Översättning: Thomas Grundberg

Band: Kartonnage

Format: 125 x 190 mm

Omfång: ca 150 sidor

ISBN: 978-91-7663-185-0

Krisabella Olsson – Är full av fuffens

Joanna Nadin och Jess Mikhail (Ill.)

Alltså, jag heter faktiskt inte ”Krisabella”. Egentligen heter jag Isabella Olsson. Krisabella säger min pappa bara på skämt. Fast jag tycker inte att det är särskilt roligt. Det är inte ens sant att det blir kris jämt när jag ska göra något. Det är bara det att ibland blir mina briljanta idéer inte så bra i praktiken …

Hon försökte faktiskt bara göra sitt bästa så det är verkligen inte Krisabellas fel att hon nu råkar vara alldeles blå, och hennes systers svandräkt likaså. Och hon ville bara hjälpa till när hon försökte få en kille att bli kär i hennes syster genom ett vetenskapligt experiment – hur skulle hon ha kunnat veta att han bara skulle bli blek och grön i ansiktet och att allt skulle sluta med en massa fuffens?

Serien om Krisabella Olsson är böcker fyllda av humor och härliga illustrationer. Kaos, dramatik och katastrofer är vardagsmat för Isabella och hennes bästa kompis Cosmo – man vet aldrig vad som ska hända härnäst!

På Känguru finns även Krisabella Olsson – En vandrande katastrof, Krisabella Olsson – En riktig olycksfågel och Krisabella Olsson – Kokar ihop trubbel.