Utgiven: Januari 2008

Band: Pocket

Format: 85 x 95 mm

Omfång: 98 sidor

ISBN: 978-91-85476-68-8

Lilla boken om pappor

Samuel Paulsson (Red.)

”Min pappa är starkast i hela Sverige!” ”Min pappa är starkast i hela världen!” ”Min pappa är starkast i hela universum!” Hade du också den starkaste pappan när du var liten? Visste han precis allt? Och kunde han fixa både trasiga leksaker och göra världens bästa grillmackor med extra ost på?

Vad spelar det för roll att din pappa lite senare kanske blev pinsam och fick dålig humor? Vad gjorde det egentligen att han alltid envisades med att ha på sig sin fula keps när han skulle skjutsa hem dig och dina kompisar från klassfesten? Det var ju ändå han som lärde dig att cykla, dricka kaffe och stå på händer. Din pappa var antagligen inte ens starkast i kvarteret, men han var ändå den bästa pappan i hela universum.

Lilla boken om pappor är en bok som alla fäder vill ha av sina barn. De har ju redan alla skjortor, slipsar och fult ritade teckningar som de behöver. Visa din farsa hur mycket du gillar honom och hans fula keps!

”Hon har sitt vackra utseende efter sin far. Han är plastikkirurg.” Groucho Marx

”Pappa var ett stort barn som jag hade när jag var liten.” Alexandre Dumas d.y.

”Jag har kommit underfund med att det bästa sättet att ge råd till sina barn, är att ta reda på vad de vill och sedan råda dem till det.” Harry S. Truman

”Pengar är inte allt här i världen, men det hjälper en onekligen att hålla kontakt med sina barn.” Bing Crosby