Utgiven: November 2017

Översättning: Jan Wibom

Band: Kartonnage

Format: 230 x 250 mm

Omfång: 230 sidor

ISBN: 978-91-7779-154-6

Marcus & Martinus

Vår värld

Marcus Gunnarsen , Martinus Gunnarsen

Vilket år! Vi har upplevt otroligt mycket roligt, rest Europa runt, och till USA. Vi har haft både jättestora och mycket små konserter, vi har spelat för Sveriges kronprinsessa, producerat nya låtar i Los Angeles, gjort massvis av intervjuer och tv-shower och träffat tusentals av våra fantastiska fans. I den här boken delar vi våra bästa ögonblick med just ER. För ni är det allra viktigaste för oss.”

 

Marcus & Martinus började sjunga i kör vid fyra års ålder. År 2012 vann de den norska versionen av Lilla Melodifestivalen och deras hitsingel ”Elektrisk” har sålt tre gånger platina och visats över sjuttiofem miljoner gånger på YouTube. De är Norges mest populära tonåringar. Och nu också Sveriges.

2016 kom albumet ”Together”, och ”The Together Tour” – till vilken biljetterna i Globen sålde slut på 14 minuter. I Vår värld bjuder Marcus & Martinus på en bildbomb från sin otroliga framgångssaga – över 300 foton från det senaste året: ”behind the scenes”, studiobilder, konsertfoton, bilder ur deras privata album och mycket mer.

 

Deras första bok, Marcus & Martinus – Vår historia, gavs ut hösten 2016 och har sålt otroliga 47 000 exemplar.