Utgiven: Oktober 2016

Band: Kartonnage

Format: 170 x 240 mm

Omfång: 208 sidor

ISBN: 978-91-7663-172-0

Marcus & Martinus

Vår historia

Marcus Gunnarsen , Martinus Gunnarsen

Vi heter Marcus & Martinus Gunnarsen. Vi bor i Trofors i Norge, har två systrar och en mamma och en pappa. Vi är fjorton år och går i nian. Efter skolan gillar vi att spela fotboll, lyssna på musik och vara med kompisar. På vardagarna måste vi gå och lägga oss klockan tio. Vi är två helt vanliga killar.

Fast inte helt vanliga ändå. Marcus & Martinus började sjunga i kör vid fyra års ålder. År 2012 vann de den norska versionen av Lilla Melodifestivalen och deras hitsingel ”Elektrisk” har sålt tre gånger platina och visats över tio miljoner gånger på Youtube. De är Norges mest populära tonåringar. Och nu också Sveriges.

Under sommaren 2016 erövrade de Sverige. Deras konserter på Liseberg och Gröna Lund skapade både kaos och publikrekord, och deras framträdande på Allsång på Skansen blev också det en enorm succé. I februari kommer de till Globen och biljetterna dit sålde slut på 14 minuter.

Här kommer Marcus & Martinus otroliga framgångssaga – deras egen historia i en rikt illustrerad bok fylld med bilder ur killarnas privata album, fun facts och fansens egna berättelser och foton.