Utgiven: Maj 2009

Band: Mjukband med spiralrygg

Format: 200 x 205 mm

Omfång: 66 sidor

ISBN: 978-91-85476-94-7

Min resebok

Åse Ekström

Minns du någon resa från din barndom? Långa timmar i bilen eller kanske äventyrliga dagar på Disneyland eller på stranden? Kanske är de minnen som nu har bleknat – vad var det du upplevde och kände då, egentligen?

Min resebok är den perfekta presenten till ett barn på väg ut i semesteräventyret. Den är ett roligt tidsfördriv och blir med åren till ett underbart minne. I boken finns utrymme för dagboksanteckningar, men också plats för foton och annat såsom biljetter, kvitton, lappar och vykort som kan vara kul att klistra in. Där finns roliga listor för ”vad jag lärt mig” och ”personer jag träffat”; förslag på spel och lekar som kan få tiden att gå lite fortare; plats för att rita och skriva det som barnet ser och upplever under resans gång.

Min resebok är en presentbok som riktar sig till barn mellan fem och tolv år, men den är säkerligen lika rolig för deras föräldrar. Det är en kreativ sysselsättning och ett minne från en resa, eller varför inte flera? En bok som blir till när den används!