Utgiven: Juni 2017

Översättning: Thomas Grundberg

Band: Kartonnage

Format: 125 x 190 mm

Omfång: ca 200 sidor

ISBN: 978-91-7663-214-7

Min stora feta zombieguldfisk – Fruktans fenor

Mo O’Hara och Marek Jagucki (Ill.)

När Tom räddade livet på guldfisken Frankie med hjälp av ett batteri hade han aldrig kunnat ana att den skulle förvandlas till en STOR FET ZOMBIEGULDFISK med hypnotiska krafter. Men det visar sig att en zombieguldfisk är ett väldigt bra husdjur att ha till hands om man även råkar ha en storebror som vill bli en ondskefull vetenskapsman och måste stoppas …

Tom och hans bästa kompis Pradeep tar med sig Frankie för att campa. Men finns det ett monster i skogen? Och sedan händer något konstigt med Toms storebror Mark – han är faktiskt … trevlig! Undertiden försvinner husdjur med övernaturliga krafter (till exempel en sköldpadda som kan teleportera sig, en nästan osynlig pudel och en vampyrkatt). Kan Tom och Pradeep ta reda på vad som pågår innan Frankie också försvinner?

Min stora feta zombieguldfisk är en fartfylld, rolig serie böcker som närmast kan beskrivas som en blandning av Hitta Nemo och en zombiefilm. Berättelserna är rikt illustrerade och passar perfekt för barn som gillar humor och vilda äventyr.