Utgiven: Januari 2018

Omslag: Emma Graves

Översättning: Hanna Svensson

Uppläsare: Nina Zanjani

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 135 x 210 mm

Omfång: ca 350 sidor

ISBN: 978-91-7779-122-5

Ljudbok: 978-91-7779-478-3

E-bok: 978-91-7779-243-7

Slutsåld

Min syster

Michelle Adams

I hela sitt liv har Irini trott att hon lämnades bort eftersom hennes familj inte ville ha henne. Men tänk om sanningen är till och med värre än så?

Irini Harringford lämnades bort av sina föräldrar när hon var tre år gammal. Trots att hon i hela sitt liv har försökt intala sig själv att hon inte behöver dem, gnager frågorna någonstans djupt inom henne: Varför övergavs hon? Och varför fick hennes äldre syster Elle stanna?

Då Elle hör av sig med nyheten om att deras mamma dött går Irini motvilligt med på att återvända till familjens egendom i Skottland. Men det blir inte någon enkel familjeåterföring. Vem är egentligen Elle? Irini dras till sin karismatiska syster, samtidigt som hon är livrädd för den makt som Elle tycks ha över henne.

Irini tränger allt djupare in i familjens giftiga härva av hemligheter och inser snart att deras förflutna är mycket mer komplicerat än hon trott, och att hennes framtid hänger på att hon lyckas avslöja sanningen om varför hon en gång lämnades bort.

Min syster är en fängslande psykologisk thriller om mörka familjehemligheter, som kommer att älskas av fans till Paula Hawkins och Gillian Flynn.

”En förstklassig och skrämmande thriller.”
Irish Independent

”Sååå fantastisk, klurig och spännande samtidigt som den är originell och underbart berättad.”
Gillian McAllister

Fler böcker av Michelle Adams