Utgiven: Oktober 2014

Översättning: Carina Jansson

Band: Mjukband med flikar

Format: 135 x 210 mm

Omfång: ca 550 sidor

ISBN: 978-91-7461-274-5

Slutsåld

Nära till aldrig

J. A. Redmerski

Nära till aldrig är en vacker berättelse om unga vuxnas vänskap, kärlek och lust; om att leva för stunden, om att vara ärlig mot sig själv och om att kämpa för sina drömmar.

Tjugoåriga Camryn har alltid gått sin egen väg och försökt göra det mesta av livet, och fram tills nu har hon lyckats ganska bra. Men så rämnar hennes hela tillvaro.

Camryn förlorar sin stora kärlek i en bilolycka, hennes bror döms till fängelse, föräldrarna ska skiljas och när hennes bästa väninnas pojkvän gör sexuella närmanden lägger väninnan skulden på henne och vänskapen tar slut.

Camryn behöver börja om, behöver undersöka om livet är värt att leva trots allt. Utan att närmare tänka sig för vart hon ska hoppar hon på en Greyhoundbuss. Ombord möter hon den fem år äldre Andrew. De blir kompisar, smågrälar och provocerar varandra, ovilliga att erkänna att det finns en stark erotisk laddning mellan dem.

Men Andrew bär på en mörk hemlighet. Han ömsom lockar Camryn, ömsom stöter bort henne och hon förstår inte vad det är som kommer emellan dem, som hindrar honom när de åtrår varandra som mest.

”Nockade mig och lämnade mig kippande efter andan … Varje uns av smärta som romanens gestalter kände, varje ögonblick av närhet och djup kärlek som de upplevde, upplevde jag samtidigt.” GliteraryGirl.com

”Beroendeframkallande och rappt berättad.” RT Book Reviews

Fler böcker av J. A. Redmerski