Utgiven: Augusti 2017

Omslag: Eva Lindeberg

Formgivare: Eva Lindeberg

Band: Inbunden

Format: 210 x 280 mm

Omfång: ca 170 sidor

ISBN: 978-91-7461-922-5

Planera ditt drömbröllop

med Johanna Kajson

Johanna Kajson

Så fort vi bestämt oss för att gifta oss kom alla frågorna på en gång … Hur, var, vad, hur mycket kostar det, vad ska man göra, i vilken ordning, vad får man inte missa och hur gör man sitt bröllop till den härligaste, mest personliga festen någonsin?

Fler och fler brudpar söker ett sätt att skapa just sitt drömbröllop, med en personlig touch. Att boka ett möte med en bröllopskoordinator är ett sätt, men kanske inte något alla kan unna sig. Många söker också inspiration i magasin, böcker, bloggar och filmer. I den här boken finns allt i ett – en inspirerande guide till drömbröllopet, med extra allt!

Planera ditt drömbröllop är indelad i sju steg på resan mot er bröllopsdag, och går igenom vad som bör göras när. Varje kapitel är fyllt med information, idéer, tips och inspirerande bilder för att hjälpa er att hitta rätt i bröllopsdjungeln. Boken är med andra ord tänkt som en superguide som erbjuder exakt lika mycket hjälp och tips som om man bokat en personlig bröllopskonsultation – en alldeles egen bröllopskoordinator!

Fler böcker av Johanna Kajson