Utgiven: Januari 2016

Översättning: Carina Jansson

Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar

Band: Kartonnage

Format: 125 x 190 mm

Omfång: ca 200 sidor

ISBN: 978-91-7663-068-6

Ljudbok: 978-91-7779-275-8

Ponnydetektiverna – Phantom – en sista chans

Belinda Rapley

Efter sommaren har Charlie snabbt vuxit sig för stor för sin ponny Pirate och är tvungen att hitta en fodervärd som kan ta hand om honom. Själv har hon redan en ny häst – fullblodsblandningen Phantom. Men trots att deras första veckor tillsammans börjar bra visar han sig snart vara nästan omöjlig att ha att göra med. Phantom är både svårriden och har ett oförutsägbart humör. Och att hitta den perfekta fodervärden till Pirate visar sig dessutom vara lättare sagt än gjort!

Samtidigt får de fyra tjejerna i Ponnydetektiverna ett nytt mysterium att lösa: Någon tar sig in i deras stall när de är ute och rider, någon som använder deras redskap och sköter om Pirate i smyg. Har det börjat spöka på gården eller är det någon som är ute efter Charlies ponny?

Phantom – en sista chans är den fjärde delen i serien om Ponnydetektiverna, spännande detektivhistorier för barn och ungdomar som älskar hästar. Ta reda på hur det ska gå för Phantom och Pirate, och passa på att lära dig om hur du sköter om en ponny! Boken innehåller illustrerade tips som hjälper dig att bli en bättre ryttare och att ta bättre hand om en häst. Missa inte heller seriens första tre delar: Moonlight – i en klass för sig, Scout – bara till låns och Puzzle – den förrymda ponnyn.