Utgiven: Januari 2017

Översättning: Carina Jansson

Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar

Band: Kartonnage

Format: 125 x 190 mm

Omfång: ca 200 sidor

ISBN: 978-91-7663-181-2

Ljudbok: 978-91-7779-277-2

Ponnydetektiverna – Stormchaser – och den mystiska dimman

Belinda Rapley

Ponnydetektiverna – Rosie, Mia, Alice och Charlie – orkar knappt vänta på att jullovet ska börja – då ska de nämligen få besöka en poloklubb och se sin första polomatch, där stjärnspelaren Estoni och hans häst Stormchaser ska delta.

Men saker och ting tar en oväntad vändning när tjejerna börjar undersöka ett nytt fall – plötsligt står Stormchasers liv på spel, och om Ponnydetektiverna ska lyckas med att både rädda den värdefulla ponnyn och lösa sitt fall måste de snabba på …

Stormchaser – och den mystiska dimman är den sjätte delen i serien om Ponnydetektiverna, spännande historier för barn och ungdomar som älskar hästar. Häng med för att rädda Stormchaser, och passa på att lära dig om hur du sköter om en ponny! Boken innehåller illustrerade tips som hjälper dig att bli en bättre ryttare och att ta bättre hand om en häst. Missa inte heller seriens första fem delar: Moonlight – i en klass för sig, Scout – bara till låns, Phantom – en sista chans, Puzzle – den förrymda ponnyn och Foxy – trubbel på ridlägret.