Utgiven: Augusti 2017

Omslag: Samuel Paulsson

Översättning: Mia Gahne

Uppläsare: Anja Lundqvist

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 135 x 210 mm

Omfång: ca 220 sidor

ISBN: 978-91-7461-932-4

Ljudbok: 978-91-7779-170-6

E-bok: 978-91-7779-022-8

Slutsåld

Pratar så fort jag kan

Lauren Graham – från Gilmore girls till Gilmore girls

Lauren Graham

”Den här boken innehåll några historier ur mitt liv: de osäkra uppväxtåren, de följande förvirrade singelåren, och de mer tillfredställande yrkesåren. Och hur det var att bli tillfrågad att spela min absoluta favoritkaraktär igen. Övrigt innehåll: berättelser från livet på en husbåt, killar man träffar på prisceremonier, och hur jag blev tillfrågad att vara rumpmodell. En ledtråd: Alla tre gjorde mig sjösjuk.”

Lauren Graham

Lauren Graham är mest känd från succéserien Gilmore girls, där hon i sju säsonger spelade den ensamstående mamman Lorelai Gilmore. Nyligen återvände hon till den bejublade rollen i Ett år med Gilmore girls, som blev ett efterlängtat återseende för alla trogna fans.

I Pratar så fort jag kan bjuder Lauren på ett antal kapitel ur sitt liv – från uppväxten och de första trevande försöken i skådespelaryrket till när hon åratal senare frågar sig själv ”Har jag blivit någon nu, eller?”.

Lauren avslöjar också detaljer från sitt liv som singel i Hollywood och hur man hanterar att vara ”för gammal” vid fyrtiofem. Sist men inte minst finns utdrag ur den dagbok hon förde under inspelningarna av Ett år med Gilmore girls.

Pratar så fort jag kan är en memoar i essäform. Att läsa den är som att titta på Gilmore girls, eller som att bli uppdaterad av sin bästa kompis: mycket skratt och roliga historier och, givetvis, mycket prat.

Fler böcker av Lauren Graham