Utgiven: Maj 2013

Omslag: Niklas Lindblad

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 185 x 245 mm

Omfång: 240 sidor

ISBN: 978-91-7461-169-4

Prinsessan Madeleine

Daniel Nyhlén

Hon har utsetts till den vackraste prinsessan i världen, den hetaste kändisen i Sverige och hon toppar listorna när svenska män får lista sina drömkvinnor.

Prinsessan Madeleine trollbinder inte bara den svenska allmänheten med sin glamorösa stil och kungliga aura, utan har även blivit en internationell celebritet som nu lever ett åtråvärt liv med blivande maken i New York.

Men uppmärksamheten i och med det kungliga arvet har haft sitt pris och prinsessan Madeleine har under åren fått uppleva allt från otrohetens svek till ett intensivt mediedrev som till slut fick henne att lämna Sverige för USA.

I en detaljrik skildring porträtteras här privatpersonen och prinsessan Madeleine genom en rad aldrig tidigare publicerade och unika bilder som visar prinsessan ur ett helt nytt perspektiv.

I boken får vi dessutom läsa om Madeleines skygga privatliv, hennes aptit på shopping och skönhetsbehandlingar, de tidigare pojkvännerna och den svåra kärlekskrisen. Men också om välgörenhetsarbetet med World Childhood Foundation, och hur hon till slut hittade den stora kärleken i sin amerikanska drömprins: fästmannen Christopher O’Neill.

Hennes kungliga höghet Madeleine, prinsessa av Sverige, hertiginna av Hälsingland och Gästrikland är mer än en kunglig gestalt. Hon är en modern ung kvinna vars intressen, som inredning, mode och design, ligger i tiden.

Fler böcker av Daniel Nyhlén