Utgiven: Maj 2018

Omslag: Niklas Lindblad

Uppläsare: Matias Holm, Carl Jacobson, Isabelle Moreau

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 135 x 210 mm

Omfång: ca 320 sidor

ISBN: 978-91-7779-124-9

Ljudbok: 978-91-7861-898-9

E-bok: 978-91-7779-423-3

Psykopater online

Mike Florette och Lisbet Duvringe

”Psykopater är ostoppbara och obotliga rovdjur vars våld är planerat, målmedvetet och känslolöst.”

James Fallon, neuropsykiatriker

 

Att dejta och söka kärleken på internet är uppskattat över hela världen, men det finns allvarliga risker och faror. Onda och beräknande människor ljuger och charmar för egen vinning skull. Samvetslöst lämnar de efter sig förödelse och trasiga liv.

Kärlek, sex och relationer i onlinemiljö lockar en psykopat som sockret lockar flugan. Med grandios självbild charmar en psykopat många och det är svårt att tro att den du är kär i är oförmögen att älska dig tillbaka. Kvar står du med skammen och frågan varför.

Psykopater online är en bok om psykopater och dejting online och hur man där lätt kan snärjas in i en riskfylld relation. Vi får ta del av ett antal berättelser från det verkliga livet: Män och kvinnor som sökt kärleken via nätdejting och trott att de till slut lyckats träffa Den Rätta. Men som snart insett att kärleksdrömmen blivit ett fängelse, eller ännu värre – fylld med skräck. Den de mötte visade sig vara en psykopat.

Den här boken guidar dig genom psykopatiska beteenden och hur en psykopat kan charma genom sin utstrålning och ofta övertygande verbala förmåga. Både forskare, psykologer, poliser och advokater kommer till tals och får ge sin syn på saken och läsaren blir varse om de signaler man bör vara uppmärksam på.

Fler böcker av Mike Florette och Lisbet Duvringe