Utgiven: Juni 2018

Omslag: Two Roads/Emma Graves

Översättning: Fredrika Spindler

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 135 x 210 mm

Omfång: ca 350 sidor

ISBN: 978-91-7779-326-7

Pocket: 978-91-7779-855-2

E-bok: 978-91-7779-415-8

Slutsåld

Räddaren av förlorade ting

Ruth Hogan

Feelgood-romanen om kärlek och vänskap som gick från att vara en ”snackis” till att bli en stor läsar- och försäljningssuccé i Storbritannien. En Sunday Times-bestseller och favorit i Richard och Judiths bokklubb.

 

En gång var Anthony Peardew en hyllad författare, men på ålderns höst vårdar han främst sin samling av förlorade ting: brottstycken av andra människors liv. Det är saker som han under många, långa år har tagit hand om, för att gottgöra för ett löfte han en gång bröt.

När han inser att tiden håller på att springa ifrån honom lämnar han över sitt hus och alla dess omhändertagna, förlorade skatter till sin assistent Laura – den enda person han litar på kan överta ansvaret att återförena dessa ting med deras rättmätiga ägare.

Men de förlorade tingens vårdares sista önskan visar sig ha oförutsägbara återverkningar, som i sin tur leder till en rad slumpmässiga och lyckosamma möten …

 

Räddaren av förlorade ting är en uppmärksammad debutroman med ett oförglömligt galleri av karaktärer, allt från unga flickor med superkrafter, stiliga trädgårdsmästare, irriterande spöken och en hel rad med oemotståndliga fyrfota vänner. Men framför allt är det en roman om vänskap, vänlighet och kärlek – om livets ändlösa möjligheter.

 

”Hogans gripande, roliga och romantiska debut är något ovanligt och ovärderligt: En riktig berättelse med fantastiska karaktärer.”
Daily Mail

Fler böcker av Ruth Hogan