Utgiven: September 2013

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 130 x 210 mm

Omfång: ca 120 sidor

ISBN: 978-91-85683-94-9

E-bok: 978-91-87597-26-8

Skamligt

Clara Jonsson

Blir det den kostymklädde gentlemannen? Ynglingen med gymnastikskor? Den svarta mannen eller bröderna som spelar i par? Det är ett högt spel. Allt är borta: Pengarna, huset, bilen. Det enda som återstår i det simpla hasardspelet är hon. Hon är lotten. Vinsten. Räddningen. Eller förlusten.

För lusten. Den är våt och dunkande och trots att hon vill stå emot kan hon inte. Värmen sprider sig i hennes kropp, kryper utmed låren.

Skamligt är den sista delen i Clara Jonssons nya novelltrilogi. De föregående två delarna, Syndigt och Förbjudet, tog oss med på heta erotiska möten och oväntade upplevelser. I Skamligt går Clara ett steg vidare och bjuder in läsaren till än mer oanständiga teman. Det är ingen fara om du rodnar – det är i själva verket meningen.

Här bjuds ännu en bukett sexnoveller av skiftande slag. De genomsyras av erotikens färgstarka nyanser och passionens mörka stråk. Det alltid pockande begäret sätter moralen ur spel och alla regler för vad som är tillåtet upphör att gälla.

Med sina sex novellsamlingar Lust, Passion, Begär, Åtrå, Syndigt och Förbjudet (Xstory, 2007–2012) och den mer självbiografiska Clara Jonssons dagbok (Xstory, 2010) har pseudonymen Clara Jonsson etablerat sig som Sveriges mest populära och bäst säljande erotiska författare. Oblygt, hett och alltid frispråkigt skildrar hon i sina böcker den samtida människans sexualitet.