Utgiven: Juni 2017

Omslag: Emma Graves

Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar

Band: Pocket

Format: 178 x 210 mm

Omfång: 367 sidor

Pocket: 978-91-7461-818-1

Ljudbok: 978-91-7461-646-0

E-bok: 978-91-7461-738-2

Smultron och svek

Eva Swedenmark, Annica Wennström

Liselotte kämpar för att finna balans i tillvaron. Hennes man Mario driver Östersunds mest populära restaurang, La Stella, och arbetar jämt. Själv har Liselotte fullt upp med barnen Sandra och Elias, med arbetet på resebyrån, med hemmet och med sina föräldrar. Och någonstans har hon en gnagande känsla av att livet inte blev som hon tänkt sig.

Det här är första delen i serien om familjen kring La Stella, som följs av Vinbär och vemod, Hallon och hat och Lingon och lust. Lind & Co återutger alla böckerna i pocket under sommaren och hösten 2017.

”den perfekta sträckläsarromanen för den som gillar att läsa om relationer”
Leva, om Smultron och svek

“Det finns en ton […] som jag tycker om och som de flesta nog känner igen, ni vet den där existentiella frågan man inte kan undvika hur länge som helst – vad gör jag av mitt liv, är det detta liv jag vill leva?” Västerbottens Folkblad, om Smultron och svek

”Samtliga förför sina läsare, dels med vardagliga händelser som drabbar en Östersundsfamilj, och dels med recept så lockande att det nästan doftar från böckerna.” Blekinge Läns Tidning, om böckerna i ”bär-serien”

Fler böcker av Eva Swedenmark eller Annica Wennström