Utgiven: Februari 2021

Omslag: Emma Graves

Översättning: Hanna Svensson

Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 135 x 210 mm

Omfång: ca 300 sidor

ISBN: 978-91-7903-468-9

Ljudbok: 978-91-7903-144-2

E-bok: 978-91-7903-485-6

Snälla, låt mig gå

Den sanna historien om livet i ett pedofilnätverk

Caitlin Spencer och Linda Watson-Brown

Från det att Caitlin är 14 år kontrolleras hela hennes tillvaro av män. Hon blir utsatt för upprepade våldtäkter, försedd med alkohol och droger, såld och överlämnad i händerna på nya pedofilnätverk, om och om igen. Hennes förövare hämtar upp henne i skolan eller i hennes eget hem, inför hennes omedvetna föräldrar, för att föra henne till olika lägenheter, familjehem eller hotell där hon utsätts för hårresande och organiserade övergrepp.

Snälla, låt mig gå kom ut i Storbritannien i svallvågorna av avslöjandena om systematiska sexuella övergrepp på barn i Rotherham och andra engelska städer.

Caitlins berättelse är förfärlig och uppseendeväckande, inte enbart på grund av de ofattbara detaljerna i övergreppen, utan också på grund av myndigheternas vägran att hjälpa henne. Caitlin berättar i boken öppet om sina lidanden och visar också hur den starka rädslan för att kallas rasist fått många att tveka kring att hjälpa henne och visar hur dessa gäng kommer undan med sina handlingar under näsan på myndigheterna.