Utgiven: Oktober 2007

Uppläsare: Malin Güettler

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 135 x 195 mm

Omfång: 335 sidor

ISBN: 978-91-85183-43-2

Ljudbok: 9789174615104

Slutsåld

Stella & Sebastian

Jenny Leeb

Äkta chick-lit i Stockholmsmiljö. Stella & Sebastian är en blandning av romantik och underhållning i en bok om att våga lita på magkänslan och lämna det som en gång varit.

Stella och Sebastian var ett par i åratal, men vardagen tog över.

På en fest råkar det hända att Stella är otrogen med en artist som hon jobbar med på skivbolaget där hon är anställd – ingen lyckad situation, vare sig privat eller professionellt.

Stella lämnar Sebastian, flyttar till egen lägenhet, har sina kompisar, sitt arbete och sin okomplicerade romans (bara ingen på jobbet får nys om den). Dessutom är hon och Sebastian fortfarande bästa kompisar. Stella trivs med livet.

Så en dag händer det oundvikliga: Sebastian träffar ”världens sötaste tjej” och för första gången på två år är han redo att inleda en seriös relation. Men varken den nya flickvännen eller Stella reagerar på ett sätt som Sebastian tänkt sig.

Inte heller Stella är helt nöjd med hur hon lyckas hantera situationen …

Jenny Leeb bor i Stockholm och jobbar till vardags på mediebyrå. Hon debuterade hösten 2006 med boken Grevgatan 22.

”Underhållande, skön chicklitt … Coola Josefine blir direkt min favvokaraktär. Hon är självsäker, smart och rolig, men också sårbar. Det är glammigt och lyxigt, utan att kännas alltför ytligt.” Vecko-Revyn om Grevgatan 22