Utgiven: Juni 2006

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 200 x 210 mm

Omfång: 120 sidor

ISBN: 978-91-85267-90-3

Slutsåld

Sverige och tystnaden

Susanna Popova

Det är valår och något håller på att hända i Sverige. Allt fler människor gör sin röst hörd och talar ut om frågor som är viktiga för just dem. Varför gör de det? Vad är det som håller på att hända i opinionen?

För att få veta frågade vi ett antal personer, som är vana att röra sig i offentligheten, om hur de ser på att prata politik i landet Lagom, om vad man får säga och vem som får säga det.

Läs vad Björn Ulvaeus, Inga-Britt Ahlenius, Amelia Adamo, Tina Törner, Sverker Åström, Hugo Lagercrantz, Göran Lambertz, Jan Edling, Anna Ekström och Erik Blix svarade.

Att säga vad man tycker betyder ofta att vara lite jobbig. Varför hålla på? Varför bry sig? Men i själva verket har vi alla åsikter – vi uttrycker dem bara lite olika ofta, och i lite olika sammanhang.

Sverige och tystnaden fångar stämningarna i en tid när det känns allt viktigare att sätta ord på vad som händer med oss och det land vi lever i. Det är bok som tar upp mycket av det som man tidigare bara kunde läsa om mellan raderna – en bok för alla som tycker det är dags att bryta tystnaden.

Fler böcker av Susanna Popova