Utgiven: Augusti 2016

Band: Kartonnage

Format: 135 x 180 mm

Omfång: ca 120 sidor

ISBN: 978-91-7663-133-1

Testare av sexleksaker sökes

Och andra svenska jobbannonser

Leif Eriksson, Martin Svensson

Kan platsannonser vara roliga? Om man ska döma av exemplen i den här boken är det ingen tvekan om vad svaret blir. Förr eller senare måste vi alla arbeta för att försörja oss. Och det är i jakten på jobben eller på folk att anställa som mycket kan gå fel och bli lite … konstigt. Hur konstigt avgör du själv. Här är i alla fall ett talande urval svenska jobbannonser.

Researchgruppen: Vi söker webbutvecklare. Gärna kvinnor. Bör vara vana vid hot. Gärna flerspråkig. Ostraffad inget krav.

Hushållsnära tjänster erbjuds: Manlig butler. Är en 46 årig man med hög integritet och väldigt serviceminded. Efter många år i olika chefsbefattningar inom näringslivet är det dags att göra det jag trivs bäst med – att se till att andra människor trivs och har ett gott liv. Är väldigt allround i hemmets alla göromål såsom trädgård, hantverk, städning, tvätt och strykning, med stor passion för matlagning och tillhörande drycker. Är mycket representativ och funkar bra i alla sociala sammanhang.

Sökes: manlig kroki-modell till möhippa i Småland.

Nöjesguiden söker nya film- och musikrecensenter. Obs! vita män undanbedes.

Erfaren slaktare sökes för hemmaslakt i Sjuhärad. Jag vill inte gärna slakta mina grisar själv första gången och vill därför vara med när någon erfaren gör det. Bor du i Sjuhäradstrakten eller i närheten är du mer än välkommen att höra av dig.

Fler böcker av Leif Eriksson eller Martin Svensson