Utgiven: Januari 2021

Omslag: Niklas Lindblad

Uppläsare: Ella Schartner

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 135 x 210 mm

Omfång: ca 200 sidor

ISBN: 978-91-7903-381-1

Ljudbok: 978-91-7995-059-0

E-bok: 978-91-7903-486-3

Till mina torskar

Mitt liv på Berlins sexklubbar och den långa vägen hem

Hanna Widerstedt och Leone Milton

För att glömma vad alla tycker om henne, hennes blogg och den fejkade relationen med influencern Jockiboi lämnar Hanna Widerstedt Sverige. Hon flyttar till Berlin för att bli konstnär. Det visar sig vara mycket svårare än hon trott. Hon söker extrajobb, men får nej överallt eftersom hon inte kan tyska.

I staden kryllar det av strippbarer och bordeller, en kvälls dansande på en klubb leder till att hon senare börjar sälja sex. Det är ett steg in i en värld som är svår att ta sig ur. Hon hamnar i destruktiva relationer, blir gravid och tvingas göra abort.

Hanna varken dricker eller drogar. Istället blir hon shoppingberoende, hetsäter och tar milslånga promenader för att straffa sig själv. När lättklädda bilder och rykten når Sverige vågar hon inte återvända hem utan börjar skära sig själv och planerar att ta sitt liv.

Öppenhjärtigt berättar Hanna om kallhamrade hallickar, eskortresor med kändisar och smutsiga bordeller med torskar som tycker det är lika odramatiskt att köpa sex som att äta hamburgare. Till mina torskar är också en berättelse om en förlorad barndom och om kärleken till kaninen Ester, som blir ett substitut för det barn Hanna pressades att ta bort.

Fler böcker av Hanna Widerstedt och Leone Milton