Utgiven: September 2021

Omslag: Emma Graves

Översättning: Lena Kamhed

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 135 x 210 mm

Omfång: ca 250 sidor

ISBN: 978-91-8018-149-5

E-bok: 978-91-8018-181-5

Tressa

Tolv år och mamma

Tressa Middleton och Katy Weitz

”Ingen kände till sanningen. I alla år då människor såg ner på mig försökte jag bara skydda dem som stod mig närmast. Nu är det dags att sanningen kommer fram. Det är dags att läka och förlåta.”

 

Tressa Middleton blev förstasidesstoff då hon 2006 som tolvåring blev Storbritanniens yngsta mamma. Hennes historia provocerade och chockerade hela landet, men sanningen visade sig vara långt mer tragisk än vad någon kunde ana. Tressa föddes i en fattig och dysfunktionell familj och blev omhändertagen redan som fyraåring.

Vid sju års ålder flyttade hon tillbaka hem till sin mamma, där hon blev sexuellt utnyttjad av sin bror och gravid med hans barn. För att hålla ihop familjen talade hon aldrig om hur det egentligen låg till, fram till den dag då hennes mörka hemlighet höll på att förgöra henne fullständigt.

Tressa har gått igenom mer smärta och elände än vad de flesta vuxna människor behöver genomleva under en livstid. Ändå är hon idag en modig och stark ung kvinna vars historia är full av hopp, förlåtelse och inte minst – kärlek.