Utgiven: April 2017

Omslag: Anders Timrén

Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 125 x 190 mm

Omfång: 227 sidor

ISBN: 978-91-7461-703-0

Pocket: 978-91-7779-137-9

Ljudbok: 978-91-7461-914-0

E-bok: 978-91-7461-941-6

Utan dina andetag

Karin Aspenström

Jag tänker på hur snygg han är. Snyggare nu än när vi möttes. Munnen bred och profilen rak. Manlig, fast ingen av oss egentligen gillar det ordet. Ögonen har små rynkor, de har djupnat sedan han fyllde trettio. Den ljusa luggen hänger ner över ögat och en impuls att stryka undan hårtestarna kommer över mig, men jag håller tillbaka.

När Evelyn tänker på sin och Eriks relation tänker hon på det perfekta paret. Så jämställda. Medvetna. Hon vet att de hör ihop. Har gjort det i tio år. När de gifter sig och skaffar barn tänker Erik ta Evelyns efternamn och halva föräldraledigheten, det är båda överens om.

Först ska de bara göra den där långresan de så länge har pratat om: Två månaders kringflackande i Indien, genom söderns landskap av stränder och kokospalmer, sedan norrut mot Himalayas karga berg.

Den här resan ska bli en nystart i deras förhållande; Evelyn är övertygad om det. Utan dina andetag är en roman om tvåsamhet och ensamhet. Om drömmar, förväntningar och det svåra i att upptäcka att livet inte blev som man hade tänkt sig.

Sagt om Till min Love: ”mycket läsvärd” /Expressen

”Älskar när det händer: tips om helt okänd bok från pålitlig källa … och så gillar man den massor! … en så kallad vanlig skitbra roman …” /Bokhora

”Aspenström prickar helt rätt och levererar en historia som är trovärdig och full med inlevelse” /Skaraborgs Allehanda