Utgiven: Juni 2010

Översättning: Anna Sandberg

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 135 x 210 mm

Omfång: ca 450 sidor

ISBN: 978-91-85801-98-5

Slutsåld

Vad mina döttrar bör veta

Elizabeth Noble

Barbara blir diagnostiserad med cancer och ställs inför den svåra och smärtsamma uppgiften att ta farväl av sina fyra döttrar. Men hur ska hon hitta orden? Och hur ska hon kunna lämna dem när de behöver sin mamma?

Barbara beslutar sig för att skriva personliga brev till var och en av sina döttrar, där hon uttrycker både sina förhoppningar och rädslor och berättar om sina egna drömmar och hemligheter. Hon finner ett sätt att vägleda och ge råd även när hon inte finns där.

De fyra systrarna blir förkrossade vid sin mors bortgång och vänder sig till breven för att bearbeta sorgen.

Vi får möta Lisa, som i trettioårsåldern fortfarande är oförmögen till några som helst förbindelser; Jennifer, som är nära att kvävas i sitt olyckliga äktenskap; Amanda, som ständigt är på väg mot ett nytt spännande resmål och som alltid har distanserat sig ifrån sina systrar, och tonåringen Hannah, på väg in i vuxenlivet – hur ska hon klara sig utan den mamma som hon har avgudat?

Döttrarna försöker var och en hitta ett sätt att leva vidare, utan sin älskade mamma, men vägen dit är svår. Familj och vänner förenas i både skratt och gråt för att upptäcka de oändliga möjligheter som livet erbjuder.