Utgiven: Juli 2017

Omslag: Emma Graves

Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar

Band: Pocket

Format: 178 x 210 mm

Omfång: 346 sidor

Pocket: 978-91-7461-819-8

Ljudbok: 978-91-7461-647-7

E-bok: 978-91-7461-739-9

Vinbär och vemod

Eva Swedenmark, Annica Wennström

Familjen kring La Stella är tillbaka. När vi möter dem i den efterlängtade fortsättningen på Smultron och svek, börjar det gå mot höst. Vinbären lyser i trädgårdarna och vemodet ruvar över Östersund. Liselotte Pontis nystartade resebyrå går alldeles lysande och tillsammans med sin man Mario och barnen planerar hon för ett nytt liv i en stor villa på Frösön. Ett liv som ska få dem alla att slippa tänka på sveken och familjelögnerna – eller?

Vinbär och vemod är en berättelse om drömmar och svikna förhoppningar. Men också om oväntad lycka och insikter om livet som är mer svårgripbara än de trott. Lyckan finns, liksom kärleken, frågan är bara; hur stort får priset bli?

Det här är andra delen i serien om familjen kring La Stella, som föregicks av Smultron och svek och följs av Hallon och hat och Lingon och lust. Lind & Co återutger alla böckerna i pocket under sommaren och hösten 2017.

”Samtliga förför sina läsare, dels med vardagliga händelser som drabbar en Östersundsfamilj, och dels med recept så lockande att det nästan doftar från böckerna.” Blekinge Läns Tidning, om böckerna i ”bär-serien”

Vinbär och vemod är en roman att längta till.” Norra Västerbotten

Fler böcker av Eva Swedenmark eller Annica Wennström