Utgiven: Februari 2023

Översättning: Birgit Lönn

Uppläsare: Cecilia von der Esch

Omfång: 8T 3M

ISBN: 978-91-8051-544-3

Vintermord

Suzanne Vermeer

Första gången Alice åkte på skidsemester i Alperna var hon tjugoett år. Men det som var tänkt som en kul resa med utmanande skidåkning slutar med en fasansfull olycka.

Åtta år senare jobbar Alice fortfarande med att komma över händelsen. Hon har brutit med alla gamla vänner, aldrig mer åkt skidor och lever ett inrutat liv. Hon kämpar med skuldkänslor över vad som hände. När hennes terapeut råder henne att en gång för alla utmana sina rädslor följer hon med det gamla gänget på en resa till Les Trois Vallée i Frankrike. Men vad hon inte vet är att någon länge har följt varje steg hon tar …

Till en början ser resan ut att bli lyckad, men när ett oväder drar in och de därför blir isolerade, går situationen snabbt från påfrestande till mardrömslik. För att rädda både sig själv och sina vänner tvingas Alice en gång för alla utmana sina värsta demoner.

Med över tre miljoner sålda exemplar enbart i Nederländerna är Suzanne Vermeer landets mest framgångsrika spänningsförfattare. I hennes serie ingår 32 böcker som alla utspelar sig på olika resmål runtom i världen. I varje bok finns en kvinnlig huvudkaraktär som inte får den semesterresa hon hade hoppats på.